Karin Johansson framför de nyrenoverade garagen som hör till hus 1, Concordia i Slite

Gruppchef Fastighetsförvaltning

Det händer mycket på GotlandsHem just nu och under många år framöver. Vi rustar företaget såväl ekonomiskt som organisatoriskt för en kraftigt ökad nyproduktion och underhåll av vårt befintliga fastighetsbestånd. För att kunna hantera en ökad komplexitet och med fortsatt god arbetsmiljö och struktur, behöver vi dig som kan och vill utveckla människor och själv utvecklas tillsammans med oss.

Lite om dina arbetsuppgifter 

GotlandsHems fastighetsförvaltning har ett uttalat och övergripande ansvar för förvaltning av såväl byggnader som tillhörande markytor, vilket även innefattar fastigheternas ekonomi och att lagar och regler följs. Här jobbar vi med strategisk och operativ utveckling men också med närliggande utvecklingsfrågor och underhållsplanering för vårt bestånd. Våra bostadsområden finns över hela Gotland och består av hyresbostäder uppförda från 1200-talet fram till idag. 

Affärsmässighet nu och i framtiden 

Rollen är ny och du kommer rapportera till fastighetschefen och ingå i fastighetsavdelningens ledningsgrupp. Ditt uppdrag blir att leda de medarbetare som ansvarar för att den ekonomiska och juridiska förvaltningen av våra fastigheter är affärsmässigt hållbar både nu och för framtida generationer.
 
Som gruppchef har du fullt personal- och arbetsmiljöansvar. Ditt uppdrag är att leda medarbetarna och tillsammans med dem ständigt förbättra och utveckla gruppens arbetssätt och processer. Du kommer också ansvara för att följa upp och säkra effektivitet och leverans i enlighet med GotlandsHems verksamhetsplan, budget och mål.

Tjänsten är placerad i Visby. 

Lite om dig

Du har eftergymnasial- och ledarskapsutbildning samt flera års erfarenhet av att leda medarbetare, gärna inom fastighetsbranschen. Har du har kunskap och kompetens inom fastighetsförvaltning, -ekonomi och juridik är det meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss innebär det att du är en affärsmässig, förtroendeingivande och relationsskapande person med förmåga att inspirera dina medarbetare för att nå GotlandsHems mål. Som ledare på GotlandsHem förväntas du vara ett föredöme och autentisk, visa omtanke, kunna inspirera och motivera dina medarbetare samt ta ansvar för både din egen och andras arbetsmiljö. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och tycker att mångfald är en styrka. Därför välkomnar vi sökande med olika språkkunskaper, bakgrund och kön. 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta fastighetschef André Liljegren, telefon 0498 – 20 39 00. 
Välkommen med din ansökan märkt ”Gruppchef Fastighetsförvaltning” senast 18 augusti 2024. till ansokan@gotlandshem.se.  

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag. 
 
AB GOTLANDSHEM – GOTLÄNNINGARNAS HYRESVÄRD 
Vi är ett, av Region Gotland, helägt bostadsföretag som verkar över hela ön. Vi har byggt, förvaltat och hyrt ut lägenheter sedan 1957 och är stolta över vårt uppdrag.

Hittade du vad du sökte efter?

Låt oss veta om du tyckte att denna information hjälpte dig. Din återkoppling är till stor hjälp för oss i vårt kontunerliga förbättringsarbete.