Två män med skägg och blåa skjortor ser in i kameran och ler. I bakgrunden ser man röda rosor.

Gruppchef Fastighetstekniker

Under hösten sker stora förändringar för en tredjedel av GotlandsHems medarbetare. I stort sett alla fastighetstekniker som är placerade i Visby kommer arbeta i nya konstellationer, med delvis ändrade arbetssätt och dessutom börja och avsluta sin arbetsdag från en ny uppfräschad arbetslokal. Många kommer också få en annan chef än idag. Det är här du kommer in i bilden. Är du en person som har erfarenhet av framgångsrik grupputveckling, gillar utmaningar och att arbeta med ständiga förbättringar? Då är detta ett jobb för dig.

Lite om dina arbetsuppgifter 

Avdelningen Bostadsservice arbetar med att underhålla och avhjälpa fel i våra fastigheter på uppdrag av GotlandsHems fastighetsavdelning. I Bostadsservice jobbar våra fastighetstekniker som ansvarar för den dagliga skötseln av våra fastigheter, både i den inre och yttre boendemiljön men också grönytorna. Fastighetsteknikerna är GotlandsHems representanter i våra områden och har stort fokus på service, att våra hyresgäster känner sig väl bemötta och trivs hos oss och i sina bostäder.

Ingen dag är den andra lik

Som gruppchef för fastighetstekniker har du personalansvar för cirka 15–20 personer som verkar både i och utanför Visby och har fokus på det inre förebyggande underhållet och våra hyresgäster. Till din hjälp i den dagliga styrningen och uppföljningen kommer du att ha en operativ samordnare.  En viktig del i ditt jobb blir att bidra i det pågående arbetet med att utveckla verksamheten, både operativt och strategiskt.

Du får ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du kan behöva vara bollplank i praktiska frågor som ska lösas i det dagliga arbetet och samtidigt är du den som möjliggör dina medarbetares och verksamhetens utveckling. I rollen ingår ansvaret för arbetsmiljö, att hålla budget, arbetsplatsträffar, medarbetar- och lönesamtal. Du ingår i ledningsgruppen för Bostadsservice.

Lite om dig

Du har troligen utbildning med inriktning fastighetsteknik eller -drift samt ledarskapsutbildning. Du bör ha flera års erfarenhet av att leda medarbetare, gärna inom fastighetsbranschen. Du har datorvana, B-körkort och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss innebär det att du är en förtroendeingivande och relationsskapande person med förmåga att inspirera dina medarbetare för att nå GotlandsHems mål. Som ledare på GotlandsHem förväntas du vara ett föredöme och autentisk, visa omtanke, kunna inspirera och motivera dina medarbetare samt ta ansvar för både din egen och andras arbetsmiljö. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och tycker att mångfald är en styrka. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund och kön.

Tjänsten är placerad i Visby, på heltid och tillsvidare.
 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Adman, chef för Bostadsservice, telefon 0498 - 20 39 00.

Välkommen med din ansökan märkt ”Gruppchef Fastighetstekniker” senast 4 augusti till ansokan@gotlandshem.se.  

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

AB GOTLANDSHEM – GOTLÄNNINGARNAS HYRESVÄRD
Vi är ett, av Region Gotland, helägt bostadsföretag som verkar över hela ön. Vi har byggt, förvaltat och hyrt ut lägenheter sedan 1957 och är stolta över vårt uppdrag.

Hittade du vad du sökte efter?

Låt oss veta om du tyckte att denna information hjälpte dig. Din återkoppling är till stor hjälp för oss i vårt kontunerliga förbättringsarbete.