Fler frågor?

Hjälp oss att bli bättre

Vi vill gärna veta hur du trivs i ditt boende och med GotlandsHem som hyresvärd. Därför genomför vi vartannat år en kundundersökning. Vi blir såklart väldigt glada om du vill delta i den.

Svara digitalt eller på papper
Alla som har sin mejladress registrerad på Mina sidor får ett mejl från AktivBo, som hjälper oss att genomföra undersökningen, med en länk som gör att du kan svara på undersökningen digitalt. Det går också bra att svara på papper. De hyresgäster som inte svarar på undersökningen digitalt får hem den i brevlådan. Svara gärna digitalt så sparar vi lite papper!

Svaren är verkligen till stor hjälp för oss
Svaren i kundundersökningen använder vi för att skapa oss en uppfattning om vad ni hyresgäster värdesätter och tycker att vi kan förbättra i kvarteren. Vi har samlat några exempel på saker vi har jobbat med efter den senaste kundundersökningen. Du hittar dem i boxarna här på sidan.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

FAKTA

Undersökningen skickas en gång vartannat år till alla våra hyresgäster, förutom till våra studentbostäder.

Nyproduktion. Undersökningen skickas till alla som bor i en fastighet som var byggklar senast under 2017. Du som bor i en fastighet som är nyare än så får istället delta i en kundundersökning för nyproduktion.

Sålda fastigheter. Du som bor i Stäven eller Bogen 1 får ingen kundundersökning från GotlandsHem i år.

Svara du med! Ju fler som svarar desto bättre kan vi på GotlandsHem bli.