Fler frågor?

Bovärd

En kvinnlig bovärd i mörka arbetskläder som ler mot kameran när hon hämtar verktyg ur företagsbilens bakdörr

Hos oss har du en personlig bovärd – en person som du alltid vänder dig till när du har frågor om ditt boende. Vi vill att du ska trivas och hjälper gärna till när du har funderingar.

Varje bostadsområde hos oss har en bovärd som sköter den yttre miljön och hjälper dig när du har frågor om din lägenhet.

En bovärd kan ha olika ansvarsområden, men oftast tar de hand om utemiljön utanför ditt hus, lättare reparationer inne och finns till för dig för att besvara dina frågor. Logga in på Mina sidor för att komma i kontakt med din bovärd.

Felanmälan

Om det uppstår några problem i din lägenhet eller ditt rum, problem i huset eller på gården kan du enkelt och smidigt göra anmälan genom Mina sidor.

Vid akuta problem ringer du 0498 – 20 39 00.

 

Trivas

trivsel
 

 

Relaterade frågor

När du behöver anmäla något fel i din bostad eller gemensamma utrymmen gör du det enklast på Mina sidor. För akuta fel under kontorstid kontaktar du din bovärd och efter kontorstid, på kvällar och helger ringer du vår jour som nås på telefon 20 39 99. Läs mer om att anmäla fel.
Det finns sop- och återvinningsstationer i alla GotlandsHems bostadsområden så att du som hyresgäst lätt ska kunna källsortera. Läs mer
Lite praktiska tips och råd som kan hjälpa dig och din omgivning att trivas bättre. Läs mer
Vi vill att alla som bor hos oss ska trivas. Att bo i ett flerfamiljshus ställer krav på hänsyn och tolerans. En del hus är mer lyhörda än andra och ömsesidig respekt behövs för en god grannrelation. Läs mer