Fler frågor?

Nytt på väggarna

GotlandsHem tillval

Fina och fräscha väggar gör stor skillnad i ditt hem. Vi har löpande underhåll på målning men erbjuder dig även färg om du vill måla själv.

Var fjortonde år får du ett erbjudande om underhåll av dina väggar. Då kan du välja mellan fem tonade vita väggfärger och en fondvägg kan väljas som tillval mot en kostnad. Vill du få väggarna renoverade tidigare kan du efter åtta år välja att få underhållet tidigarelagt till en fast kostnad.

Flera valmöjligheter

Om du hellre vill ha tapeter kan du välja att utföra underhållet själv. Tänk på att arbetet måste vara fackmannamässigt utfört, det vill säga lika bra som om någon yrkeskunnig utfört arbetet. Vid underhåll av väggar målas oftast även övriga snickerier i rummet samt tak.

Öppna prislista för att se priser för de olika valen.

Besök vår Bobutik på vårt huvudkontor för att se prover på färgkollektionen.

Prislista Tillval

Öppna prislistan för att räkna ut kostnaden på tillval som du vill göra
Prislista
 

Färgval

Färger som kan väljas:
Råvit S 0500-N
Snäcka S 0502-Y50R
Sand S 1005-Y20R
Kalksten S 1002-Y
Mussla S 1002-Y50R
 

Bobutik

Besök vår Bobutik för att se tillval för kök, golv och färg. Du hittar den på vårt huvudkontor, Jungmansgatan 1A i Visby
 

Förnya hemma

Som hyresgäst hos GotlandsHem har du möjlighet att påverka hur vill att din lägenhet ska se ut genom olika stilval. Du bestämmer själv hur mycket du vill uppdatera din bostad och om du vill komplettera med tillval.
 
Förnya hemma 
Nytt på golvet 
Förnya i köket 
Nya vitvaror
 

 

Relaterade frågor

Vid målning skall utrymmet vara rensat minst 1,5 meter ut från vägg. Möbelgrupper får inte vara bredare än 1,5 meter för att taket ska kunna målas. Montera inte bort gardinbeslag och liknande om du vill ha dessa kvar.
Om du vill se prover på tillval kan du komma till vår Bobutik på vårt huvudkontor, Jungmansgatan 1A i Visby. På landet har bovärdarna i Hemse och Slite prover på mattor och väggfärg. Entreprenören för luckbyte har med sig bilder på de olika bänkskivorna och luckorna. Men vi rekommenderar att du kommer till vår Bobutik innan något byte sker.
Det står på erbjudandet vilket/vilka år underhållet i din lägenhet är planerat. Normalt utförs underhållet under ett till två år efter att erbjudandet skickas ut.
Underhåll erbjuds endast en gång, därefter måste du själv kontakta GotlandsHem för att få det utfört.
Du har som hyresgäst inte rätt till någon form av ersättning vid planerat underhåll. Om du har svårt att bo kvar när underhållet utförs kan du välja att avstå från det planerade underhållet eller att dela upp det i omgångar.