Hoppa till innehåll Fler frågor?

Boendealternativ

    Nyproduktion

Gotland växer och är i stort behov av nya bostäder. GotlandsHem har ambitionen att göra allt vi kan för att bygga bort bostadsbristen.

    55+

För att få flytta in i detta boende ska du ha fyllt 55 år eller fylla 55 år den månad inflyttning sker. Våra lägenheter är inte handikappanpassade, däremot går det lätt att göra sådana anpassningar. Detta är ett arbete som handläggs av Regionens Bostadsanpassningsgrupp. Bostadsbyte får endast ske med person som uppfyller kravet på ett 55+ boende.

   65+

På uppdrag av våra ägare, Region Gotland, har vi öronmärkt ca: 200 lägenheter i vårt lägenhetsbestånd. Dessa lägenheter är speciellt anpassade för personer som är fyllda 65 år och där man vill ha ett boende i markplan eller en lägenhet med tillgång till hiss. Lägenheterna är inte handikappanpassade. En eventuell anpassning sker genom Regionens försorg. Här är tanken att du flyttar in när du fyllt 65 år och här kan du bo kvar även om du senare skulle få problem med rörligheten. Bostadsbyte får endast ske med person som uppfyller kravet på ett 65+ boende.

    Ungdomslägenhet

Denna lägenhet är en ungdomslägenhet och kan endast sökas av dig som är mellan 18 och 22 år. Bostadsbyte får endast ske med person som uppfyller kravet på en ungdomslägenhet.

 

Relaterade frågor