Hoppa till innehåll Fler frågor?

Söka bostad hos oss

En glad tjej ler stort mot en annan person

När du vill söka bostad hos oss registrerar du dig i vår bostadskö. 

Då får du tillgång till Mina sidor där du kan prenumerera på erbjudanden om lediga bostäder och söka de som intresserar dig. Lediga bostäder publiceras alla vardagar på vår hemsida, i den takt de blir tillgängliga.

Anmäla intresse

När du är registrerad och kan logga in på Mina sidor kan du anmäla intresse för de bostäder du vill söka. Du gör en intresseanmälan genom att klicka på ”Gör intresseanmälan”.

Du kan under pågående sökperiod ta bort gjorda anmälningar om du inte längre vill söka den specifika bostaden.

Erbjudande om visning

Blir du erbjuden visning av bostaden skickar vi ett meddelande till dig via mejl. Logga in på Mina sidor för att svara på om du även efter visningen är intresserad av bostaden.

Information om hur visningen av bostaden går till finns i erbjudandet. Visning kan antingen ske på plats eller genom att du får tillgång till planritning, bilder och övrig information. Det är alltså inte alltid det finns möjlighet att besöka bostaden. Vi rekommenderar dock att du alltid besöker området som bostaden ligger i och läser den information som finns så att du kan bilda dig en så god uppfattning om erbjudandet som möjligt. 

Svara antingen Ja eller Nej till erbjudandet innan tiden har gått ut. Vi skickar erbjudande till de sökande med längst kötid. De som inte fått ett erbjudande får information om att bostaden gått till annan sökande.

Kontraktserbjudande

Den som svarat Ja på erbjudande och har längst kötid kommer vi att kontakta för att kontrollera enligt våra hyresvillkor och därefter tecknar vi kontrakt. 

Bostadkö

Alla som är över 16 år får kostnadsfritt stå i vår bostadskö.
Läs mer om vår bostadskö

Kontaktuppgifter

Om du är sökande eller boende ber vi dig kontrollera att du har fyllt i rätt uppgifter på Mina sidor.

Prenumeration

Du kan skapa en prenumeration om du vill bevaka lediga lägenheter som du är intresserad av.

Hyresvillkor

För att flytta in hos oss måste du:
Fyllt 18 år
Vara skriven på lägenhetsadressen
Ha inkomst eller borgensman

Relaterade frågor