Fler frågor?

Ladda elbilen hos oss

4 oktober, 2019

Elbilsladdningsstolpe vid rött staket

GotlandsHems nya laddstolpar är installerade och redo att ladda hyresgästernas elbilar.


Det ska vara lätt för GotlandsHems hyresgäster att ladda sin elbil och med tio nya laddplatser runt om i våra bostadsområden har den möjligheten ökat rejält.
–Det känns verkligen bra att ha de här laddstolparna på plats. Våra nybyggda områden har sedan tidigare laddplatser, men nu kan ännu fler välja att köra elbil. Laddplats nära bostaden är för många en förutsättning för att kunna ha elbil, säger Jon Rytterbro, hållbarhets- och kvalitetsansvarig, GotlandsHem.

HÄR FINNS DE NYA LADDPLATSERNA
Laddplatserna som anläggs inom ramen för bidraget från Kliamatklivet registreras digitalt och kan då ses bland annat HÄR. För laddning vid dessa behöver du ett konto hos företaget Incharge.

Ytterligare laddplatser i din närhet kan du hitta HÄR.

SÅ LADDAR DU BILEN
1. Koppla ihop laddboxen och elbilen med laddkabeln.
2. Håll laddkortet eller laddbrickan framför kortläsaren. Alternativt startar du uppladdningen med den app för uppladdning som krävs för elstolpen.
3. Laddningen påbörjas när den blå LED-ringen tänds.
4. Avsluta laddningen med samma laddkort, laddbricka eller app.
 
DÄRFÖR TROR VI PÅ ELBIL
Elbil bidrar till låga utsläpp av växthusgaser/koldioxid jämfört med diesel eller bensindrivna fordon. Elbilen bidrar inte till några utsläpp av andra skadliga partiklar (te NOx = kväveoxider). Elbilen bidrar inte med något betydande vägbuller.
om miljön? Hör av dig till oss direkt eller mejla till information@gotlandshem.se

 

Till nyhetsarkivet