Fler frågor?

Tyck till i vårt kundforum

13 februari, 2017

Har du ett förbättringsförslag som kan göra oss till en bättre hyresvärd? Nu kan du tycka till och skriva in ditt förslag i vårt kundforum. Du kan även läsa andra inkomna förslag.

För att samla alla förslag på ett och samma ställe och göra det enkelt för dig som hyresgäst att tycka till lanserar vi en förslagsfunktion i vårt kundforum. Saknar du dator eller helt enkelt inte gillar teknik så kan du alltid ringa eller besöka vår kundservice så hjälper vi dig att lämna in ditt förslag. Förbättringsförslag är bland det bästa vi vet, för det hjälper oss att bli bättre.

Så lämnar du ett förslag i kundforumet

1. Klicka på knappen ”Skapa nytt inlägg” precis på samma sätt som när du vill ställa en ny fråga.
2. Skriv en rubrik och ditt förbättringsförslag.
3. Klicka på ”Välj kategori” och välj ”Förslag”.
4. Fyll i ditt namn och mejladress.
5. Skicka ditt förslag.
6. Förslaget visas i forumet så fort vi har behandlat det.

Du kan självklart skriva en kommentar på ett förslag som en annan hyresgäst har skrivit. Vi tar gärna del av allas åsikter.

 

Detta gör vi när vi får in ett förslag

Varje gång vi får in ett förslag läser vi det och tackar dig för att du hjälper oss att bli bättre. Vårt Förslagsråd går sedan igenom alla inkomna förslag i början på varje månad. Förslagsrådet ser på möjligheterna att genomföra förslagen och om det är möjligt enligt lagd budget. Stora förbättringsförslag som kräver utredning och undersökning i kvarteret lämnas till ledningsgruppen för beslut. Så fort vi har ett beslut som rör ditt förslag återkopplar vi i kundforumet. Du får då ett mejl som berättar när du fått ett svar på ditt förslag.

Till nyhetsarkivet