Fler frågor?

Vi söker bovärdar

9 januari, 2018

Nu söker vi bovärdar till sommaren – med möjlighet till tillsvidareanställning i höst. Ett jobb för dig som praktisk lagd, gillar att samarbeta och är villig att hjälpa till när det behövs.

Trygghet, Värme och Framåtanda är GotlandsHems värdeord. De präglar allt vi gör nu och framåt. Vi som jobbar här brinner för vårt uppdrag; att utveckla trygga och goda boendemiljöer.

Viktigast för oss är att du är en person som är intresserad av både människor och teknik. GotlandsHems bovärdar är nämligen inte bara händiga, de är också duktiga på att möta människor. De har förtroendet att knacka på hos våra hyresgäster och möta dem i deras hem. Det är ett stort ansvar.

Lite om dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra GotlandsHems förvaltningsavdelning som ansvarar för både inre och yttre skötsel och underhåll av GotlandsHems fastigheter och våra bostadsområden.

Du är GotlandsHems representant i våra kvarter. Du ingår i ett arbetslag som hjälps åt men du måste också kunna lösa många problem på egen hand.

Sommartid är det extra mycket arbete utomhus vilket brukar uppskattas av våra sommarvikarier som förutom frisk luft också får en bra överblick över vårt fastighetsbestånd. Det är ett bra sätt att komma in i verksamheten och lära känna våra hyresgäster.

Lite om dig

Du är en person som delar våra värderingar och förstår ansvaret som kommer med uppdraget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det innebär att du är duktig på bemötande och har god fingertoppskänsla i kontakt med andra människor. Du är en trygg och självständig person som inte tummar på kvalitet och alltid är professionell i mötet med dem du träffar i ditt arbete.

Du är praktiskt lagd, gillar att samarbeta och är villig att hjälpa till där det behövs. I gengäld får du ett gäng trevliga kollegor, ett omväxlande och utvecklande arbete och en arbetsgivare som står för trygghet, värme och framåtanda.

Du ska ha gymnasieutbildning och är du utbildad inom fastighetsteknik och/eller grönytor är det meriterande. Du ska också ha jobbat i några år i ett yrke som ställer krav på gott bemötande och servicekänsla. Datorvana och B-körkort är ett krav och du måste kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Kan du ytterligare språk är det jättebra.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och tycker att mångfald är en styrka. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund och kön.

En framtid på GotlandsHem

I första hand behöver vi bovärdar som kan arbeta under månaderna april till och med september. Arbetet är vardagar och på heltid. Start- och slutdatum kan vi komma överens om. Det kan finnas behov av att förlänga samarbetet med några av sommarens vikarierade bovärdar och vi planerar också inför framtida tillsvidareanställningar.

Flera av våra kollegor närmar sig pensionsålder vilket innebär att vi under de närmaste åren kommer att anställa nya bovärdar för tillsvidaretjänst. Då är ett sommarvikariat på GotlandsHem ett bra tillfälle för både dig och oss på GotlandsHem att lära känna varandra.

Frågor om tjänsterna besvaras av våra teamledare Nina Sahlin, telefon 0498 – 20 39 35 och Roger Tängeskog, 0498 – 20 39 16.

Välkommen med din ansökan märkt ”Bovärd” senast 4 mars. Mejla den till ansokan@gotlandshem.se.

Vi kommer att intervjua löpande och lämnar besked till alla kandidater senast 16 mars. Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag (eller rekryteringsföretag)

Läs om Adrian Karlsson som arbetar som bovärd på GotlandsHem. Han sökte jobb som sommarvikarie 2015 och är idag tillsvidareanställd och stortrivs.

Till nyhetsarkivet