Fler frågor?

Vi söker trainee: Projektledare

Allmännyttans Traineeprogram vänder sig till dig som är nyexad och vill jobba med både hjärta och hjärna. Parallellt med din anställning på GotlandsHem deltar du i traineeprogrammet under ett år där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige.

Läs om Nora Olofsson som berättar om sin tid som trainee på GotlandsHem.

Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling. Läs mer på sabo.se/allmannyttan/trainee/. Trainee start: juni-september 2018 enligt överenskommelse. Anställningsformen är visstidsanställning under traineeåret med goda möjligheter till tillsvidareanställning efter traineeperiodens slut.

Dina arbetsuppgifter

Som trainee på fastighetsavdelningen på GotlandsHem vill vi att du identifierar möjliga energieffektiviseringar inom bolagets fastighetsbestånd och tar fram underlag för ekonomiska, marknadsmässiga och byggtekniska beslut. Under din tid som trainee hos oss leder du egna projekt anpassade efter din kompetens och aktuell tidsperiod – allt under gott stöd och med handledning från dina kollegor på fastighetsavdelningen.

Din bakgrund och kompetens

Du har högskoleingenjörsutbildning med inriktning energi, VVS eller hållbarhet, och gärna erfarenhet inom projektledning. Du har god analytisk förmåga, arbetar strukturerat och kvalitetsmedvetet och är duktig på att kommunicera såväl skriftligt som verbalt. Det är viktigt att du delar våra värderingar och är serviceinriktad. Precis som vid all vår rekrytering lägger vi stor vikt vid på personlig lämplighet.

Vi är GotlandsHem

GotlandsHem är gotlänningarnas hyresvärd. Vi är ett av Region Gotland, helägt bostadsföretag som verkar över hela ön. Vi har byggt, förvaltat och hyrt ut lägenheter sedan 1957. Trygghet, värme och framåtanda är GotlandsHems värdeord och präglar allt vi gör nu och framåt. Vi som jobbar här brinner för vårt uppdrag; att utveckla trygga och goda boendemiljöer.

Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten senast den 28 mars. Mejla ansökan till ansokan@gotlandshem.se.
Har du fler frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Johan Malmros, avdelningschef, fastighetsavdelningen, GotlandsHem, mejl: johan.malmros@gotlandshem.se, telefon: 0498 – 20 39 59.

Om SABO

SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, som står som arrangör för Allmännyttans Traineeprogrammet, är bransch- och intresseorganisation för drygt 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Våra medlemsföretag äger, bygger och förädlar hyresrätter över hela Sverige. Var sjunde svensk bor i någon av allmännyttans 800 000 hyresrätter. Tillsammans med våra medlemsföretag jobbar vi för trygga och hållbara bostadsområden och för att alla oavsett ålder, ursprung och inkomst ska kunna bo bra och prisvärt.