Fler frågor?

Vi bygger

Visby växer och är i stort behov av nya bostäder. GotlandsHem har som mål att bygga minst 400 nya bostäder inom loppet av en femårsperiod. Här kan du läsa om våra nya bostäder – de som planeras och är under produktion samt de som är färdigbyggda.

KOMMANDE NYA HEM

 

Adjutanten 1

Vi bygger 60 nya hyreslägenheter i två rökfria stjärnhus på fyra respektive sex våningar. Den första inflyttningsetappen börjar den 1 februari 2018. Intresseanmälan startar den 24 augusti 2017 och stänger 6 september.

Läs mer
 

Sergeanten 5

Vi kommer att bygga 72 lägenheter i hus på tre våningar och tillgång till hiss. En beräknad inflyttningstart är under sen vår och tidig sommar 2019. Byggtomten ligger österut i anslutning till Adjutanten 4 på gamla A7-området. Lägenheterna byggs som ettor till fyror på ungefär 40-72 kvadratmeter.

Mer information kommer inom kort.

 

NYA HEM

 

Adjutanten 3

9270_00010
 
Kvarteret Adjutanten 3 ligger vid det gamla A7-området och består av tre stjärnformade hus med totalt 84 hyreslägenheter. Ett av husen har sex våningar, de andra två är fyravåningshus. Samtliga lägenheter är uthyrda.

Läs mer
 

Adjutanten 4


 
Kvarteret Adjutanten 4 är beläget på A7-området i Visby och består av totalt 48 lägenheter i tvåvåningshus. I husen finns tvåor, treor och fyror som har ljus och modern inredning. Samtliga lägenheter är uthyrda.

Läs mer