Hoppa till innehåll Fler frågor?

Vi söker byggprojektledare

Byggprojektledare med ritningar på kontor

GotlandsHem befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De närmaste åren kommer vi bygga nytt samtidigt som vi behöver renovera och rusta upp många av våra befintliga fastigheter såväl invändigt som utvändigt. Vi har alltså mycket att göra och behöver därför förstärka vår avdelning för bostadsutveckling med ytterligare en skicklig byggprojektledare.

Lite om dina arbetsuppgifter

Som byggprojektledare ansvarar du för större och mindre renoveringar samt nybyggnation. Vi strävar efter att renovera på ett sådant sätt att våra hyresgäster får goda möjligheter att bo kvar under projektets genomförande. Det ställer krav på kreativa och innovativa lösningar.

Rollen som byggprojektledare är bred. Du kommer att ha det samlade ansvaret för hela projekt och utförandet sker förstås i nära samarbete med medarbetare inom GotlandsHem samt även externa samarbetspartners, hyresgäster och hyresgästföreningen.

Tjänsten är placerad i Visby.

Lite om dig

Du är en person som förstår och tillämpar affärsmässiga principer på ett bra sätt. Du har alltid fokus på kvaliteten i arbetet utifrån ett hållbarhetsperspektiv och gillar relationsbyggande. Dessutom är du en fena på att kvalitetssäkra innehåll och progress i varje projekt.

Vi vänder oss till dig med eftergymnasial byggnadsteknisk utbildning och några års erfarenhet av byggprojektledning. Du vill arbeta i ett bolag där det händer mycket och du lockas av en projektledarroll som erbjuder stor variation.

Sök jobbet

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta chef för bostadsutveckling, Johan Malmros, telefon 0498 – 20 39 00.

Välkommen med din ansökan märkt ”Byggprojektledare” senast 18 april 2021 till ansokan@gotlandshem.se.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och tycker att mångfald är en styrka. Därför välkomnar vi sökande med olika språkkunskaper, bakgrund och kön.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

GotlandsHem – Gotlänningarnas hyresvärd

Vi är ett, av Region Gotland, helägt bostadsföretag som verkar över hela ön. Vi har byggt, förvaltat och hyrt ut lägenheter sedan 1957 och är stolta över vårt uppdrag.