Hoppa till innehåll Fler frågor?

Adjutanten 3

Nyproducerade lägenheter i stjärnformiga hus

Två stjärnformade flervåningshus med grå fasad och inglasade balkonger med gräsmatta framförTre stjärnformade flervåningshus med grå fasad och inglasade balkongerLekplats vid gräsmatta framför enplanshus

Våra nyproducerade hyreslägenheter i kvarteret Adjutanten 3 ligger centralt och bekvämt på det gamla A7-området i Visby. Här finns tre stjärnformade hus, varav ett rökfritt, med hiss och totalt 84 hyreslägenheter. Ett av husen har sex våningar, de andra två är fyravåningshus.

 

KVARTERET

Området ligger på Stora törnekvior 1,3 och 5 precis intill Krokska dungens mysiga skog och öppna fält. Skolor, butiker och det mesta du behöver ligger på promenadavstånd. Förskolan Törnekvior som byggdes av Region Gotland öppnade vårterminen 2018 och ligger endast ett stenkast bort. Gården ligger i etage med en lekplats, förråd, parkering och återvinningsstation med sop- och källsortering. Det finns även två parkeringsplatser med laddningsstationer för elbilar.

VÅRA LÄGENHETER

Alla lägenheter har öppen planlösning och stora balkonger i rätt läge. De stora inglasade balkongerna ger känslan av ett extra uterum. Lägenheterna på markplan har uteplats.
Utrustningen är ljus och modern och lägenheterna är anpassade för rörelsehindrade. Tvättmaskin och torktumlare är standard. Hus nummer 1 är helt rökfritt.

PARKERING

Du som är hyresgäst har möjlighet att hyra parkeringsplats.
Här finns öppen parkering samt laddplatser.
Besöksparkering finns i kvarteret.
Läs mer om parkering

Hiss
Byggår 2015 och 2016.
Telia digital-tv med ett grundutbud av tv-kanaler + en tv-box.
Cykelparkering finns.
Lekplats finns i kvarteret.

Bostadsfakta

ROK – Rum och kök
ROKL – Rum och kök + loft
ROP – Rum och pentry
RKV – Rum och kokvrå
RKS – Rum och kokskåp

Kötider

Visa kötider

Kötider

Genomsnittlig kötid (mätt under perioden 2020-03-27 till 2023-03-27)

14 år
1ROK
15 år
2ROK
18 år
3ROK
18 år
4ROK0 år20 år

Våra områden på A7