Fler frågor?

Adjutanten 3

Nyproducerade lägenheter i stjärnformiga hus

Stjärnformat flervåningshus med grå fasad och inglasade balkongerTvå stjärnformade flervåningshus med grå fasad och inglasade balkonger med gräsmatta framförCykelväg till stjärnformat flervåningshus med grå fasad och inglasade balkongerTre stjärnformade flervåningshus med grå fasad och inglasade balkongerLekplats vid gräsmatta framför enplanshus

Våra nyproducerade hyreslägenheter i kvarteret Adjutanten 3 ligger centralt och bekvämt på det gamla A7-området i Visby. Här finns tre stjärnformade hus med totalt 84 hyreslägenheter. Ett av husen har sex våningar, de andra två är fyravåningshus.

 

KVARTERET

Området ligger på Stora törnekvior 1,3 och 5 precis intill Krokska dungens mysiga skog och öppna fält. Skolor, butiker och det mesta du behöver ligger på promenadavstånd. Region Gotland bygger en ny förskola ett stenkast från kvarteret och planeras att öppna vårterminen 2018. Gården ligger i etage med en lekplats, förråd, parkering och återvinningsstation med sop- och källsortering. Det finns även två parkeringar med laddningsstationer för elbilar.

VÅRA LÄGENHETER

Alla lägenheter har öppen planlösning och stora balkonger i rätt läge. De stora inglasade balkongerna ger känslan av ett extra uterum. Lägenheterna på markplan har uteplats.
Utrustningen är ljus och modern och lägenheterna är anpassade för rörelsehindrade. Tvättmaskin och torktumlare är standard. Hus nummer 1 är helt rökfritt.
Byggår 2015 och 2016.

Ladda ner bofaktablad.

PARKERING

Du som är hyresgäst har möjlighet att hyra parkeringsplats.
Här finns öppen parkering samt laddplatser.
Besöksparkering finns i kvarteret.
Läs mer om parkering

Bostadsfakta

ROK – Rum och kök
ROKL – Rum och kök + loft
ROP – Rum och pentry
RKV – Rum och kokvrå
RKS – Rum och kokskåp
 

Kötider

Visa kötider

Kötider

Genomsnittlig kötid (mätt under perioden 2016-10-22 till 2019-10-22)

16 år
3ROK
19 år
4ROK0 år20 år
 

Våra områden på A7