Hoppa till innehåll Fler frågor?

Adjutanten 4

Lägenheter i tvåvåningshus

Graffitgrå lägenhetsfastighet på två plan med inglasade balkongerGraffitgrå lägenhetsfastighet på två plan med inglasade balkongerGraffitgrå lägenhetsfastighet på två plan med inglasade balkonger

Våra nyproducerade hyreslägenheter i kvarteret Adjutanten 4 ligger vid Krokska dungen vid A7-fältet, snett mittemot Pjäsens äldreboende, söder om Stora Törnekvior. Kvarteret består av sex huskroppar med lägenheter i olika storlekar.

 

KVARTERET

Adjutanten 4 har adresserna Stora Törnekvior 2-96 och ligger på promenadavstånd till skolor, butiker och det mesta du behöver. Förskolan Törnekvior som byggdes av Region Gotland öppnade vårterminen 2018 och ligger endast ett stenkast bort. I bostadskvarteret finns lekplats, förråd, två parkeringar och återvinningsstation med sop- och källsortering. Det finns även två laddningsstolpar för elbilar, en på varje parkering.

VÅRA LÄGENHETER

Husen är byggda som smarta lågenergihus, med låga driftkostnader och hög miljömedvetenhet. Fjärrvärme används för tillskottsvärme från förnybar energi och varmvattnet värms upp av solpaneler. Alla lägenheter har tvättmaskin och torktumlare som standard samt stor inglasad balkong eller inglasad uteplats med el-uttag och belysning.

PARKERING

Du som är hyresgäst har möjlighet att hyra parkeringsplats.
Här finns öppen parkering samt laddplatser.
Två platser för husbilar och fem platser för motorcyklar.
Besöksparkering finns också i kvarteret.
Läs mer om parkering

Värme och vatten ingår i hyran.
Telia digital-tv med ett grundutbud av tv-kanaler + en tv-box.
Cykelparkering med tak finns vid varje hus.
Kallförråd (ca 4 m2) i separata byggnader i kvarteret.
Två mindre lekplatser finns i kvarteret.
Byggår 2016.

Bostadsfakta

ROK – Rum och kök
ROKL – Rum och kök + loft
ROP – Rum och pentry
RKV – Rum och kokvrå
RKS – Rum och kokskåp

Kötider

Visa kötider

Våra områden på A7