Fler frågor?

Bläckfisken 3

Nybyggda lägenheter med loftgång

Översikt av kvarteret Bläckfisken

Vi bygger tre rökfria trevåningshus med totalt 36 hyreslägenheter, i varierande storlekar från ettor till fyror. Husen är rökfria och utrustade med hiss. Intresseanmälan för lägenheterna pågår 7 november – 13 november.

 

KVARTERET

Bläckfisken 3 ligger i ett naturskönt område med attraktivt läge nära till centrala Visby. Kvarteret ligger vid Lummelundsväg med Stjärngatan och Siriusgatan på den ena sidan, som utgör kvarteret Castor. På den andra sidan finns kvarteren Sjöliljan och Trilobiten. Ett bra läge som är nära till både rekreation, livsmedelsbutik och sjukhus.

HUSEN

De tre husen är byggda som smarta lågenergihus med effektivare resursanvändning, vilket ger låga driftkostnader. Individuell mätning för varm- och kallvatten debiteras utöver månadshyran.
När området är färdigbyggt kommer det att finnas en miljömärkt fordonspool med elbilar och cyklar. Tillgång till fordonspoolen ingår i hyran och betalning sker endast för ditt nyttjande av bil eller cykel. Bokning sker via app eller hemsidan och tjänsten drivs av en extern leverantör.

VÅRA LÄGENHETER

Alla lägenheterna har tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och balkong eller uteplats.
Värme och vatten ingår i hyra samt Telia digital-TV (för närvarande kanalpaket Start + 1 st box)
Kallförråd (ca 3 m2) i separata byggnader i kvarteret.
Förråd för barnvagnar och rollatorer i alla trapphus.
Bilparkering finns att hyra i området.
En mindre lekplats finns i angränsande kvarteret Trilobiten som ägs av GotlandsHem.
Cykelparkering med tak finns vid varje hus.
Byggår 2019.

Ladda ner bofaktablad.


Våra områden på norrområdet