Fler frågor?

Terra Nova

Nära grönområden och service i sydöstra Visby

Cykelbana i ett bostadskvarter med gröna träd och buskarTerracottafärgade och ljusgrå flerlägenhetshus med balkong eller uteplats med omkringliggande häckLjusgula radhuslägenheter i huslånga med cykelparkering och cykelbana utanför entrénLekplats och grönområde framför naturvitt bostadskvarter med flerlägenhetshusTerracottafärgad flerlägenhetshus med träd och buskar framförLekplats i bostadskvarter med naturvita flerlägenhetshus

Terra Nova är ett bostadsområde som började byggas på 80-talet och ligger tre kilometer sydöst om Visby centrum. Här finns skolor och kyrka samt en utomhuspool som är populär för både barn och vuxna.

 

SERVICE OCH KOMMUNIKATION

I närområdet finns allt du dagligen behöver – skola och barnomsorg, samt kommunikationer med goda bussförbindelser till centrala Visby och bra promenad- och cykelvägar. Ett stenkast ifrån området ligger handelsområdet Stenhuggaren med bland annat livsmedelsbutiker och restauranger.

SKOLA

Förskolor och grundskola årskurs 1-3.

SPORT OCH FRITID

Här finns det mycket natur och strövområden med motionsspår, hinderbana, fotbollsplan och GotlandsHems utomhuspool. Den tempererade bassängen hålls öppen från ca mitten av juni till mitten av augusti.

GRÖNOMRÅDEN

Terra Nova ligger intill flera skogs- och naturområden samt öppna fält.

KULTUR

Terra Nova kyrkan inriktar sig till stor del på verksamheten för familjer och barn, men har dörren öppen för alla.

Bostadsfakta

ROK – Rum och kök
ROKL – Rum och kök + loft
ROP – Rum och pentry
RKV – Rum och kokvrå
RKS – Rum och kokskåp
 

Kötider

Visa kötider

Kötider

Genomsnittlig kötid (mätt under perioden 2016-10-22 till 2019-10-22)

7 år
1RKV
11 år
2ROK
13 år
3ROK
13 år
4ROK
13 år
5ROK0 år20 år
 

Våra kvarter i Terra Nova