Hoppa till innehåll Fler frågor?

Visborgsstaden

Söderområdet med närhet till allt

Sidofasader av fyra ljusbruna flerlägenhetshusBostadskvarter med ljusbeiga radhuslägnheterAffärslokaler i tegelstensbyggnad med ljusgrönt plåttakvid torgLjusbrun flerlägenhetshus med plåttak och parkeringsplatser

Visborgsstaden ligger i den expanderande stadsdelen Visborg i södra Visby som utvecklar en infrastruktur med skolor och vårdcentral samt ett brett serviceutbud med affärer och friskvårdscentrum. Området ligger nära centrala Visby, hamnen och det gamla militärområdet P18 med grön- och skogsområden.

SERVICE OCH KOMMUNIKATION

Bra bussförbindelser och cykelvägar. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, restauranger, kiosk, frisör vårdcentral och apotek.

SKOLA

Förskolor och grundskola årskurs 1-9.

SPORT OCH FRITID

Hela området erbjuder möjligheter till sport och fritid med närhet till skog, natur och hav. Det finns motionsspår, gym och friskvård, fotbollsplan, sporthallar och bowling mm.

GRÖNOMRÅDEN

Det gamla militärområdet P18 är ett skogs- och grönområde som ligger i närheten. Dessutom finns Södra Hällarna som är ett natur- och friluftsområde som tidigare var ett militärt skjutfält. En naturskön plats inom gång- eller cykelavstånd från Visborgsstaden.

KULTUR

Visborgskyrkan har verksamhet för alla åldrar så som sång och musik, handarbete och samtalsgrupper.

Bostadsfakta

ROK – Rum och kök
ROKL – Rum och kök + loft
ROP – Rum och pentry
RKV – Rum och kokvrå
RKS – Rum och kokskåp

Kötider

Visa kötider

Kötider

Genomsnittlig kötid (mätt under perioden 2020-03-27 till 2023-03-27)

9 år
1RKV
12 år
1ROK
13 år
2ROK
17 år
3ROK
16 år
4ROK
17 år
5ROK0 år20 år

Våra kvarter i Visorgsstaden