Hoppa till innehåll Fler frågor?

Adjutanten 4

Adjutanten 4

Graffitgrå lägenhetsfastighet på två plan med inglasade balkongerGraffitgrå lägenhetsfastighet på två plan med inglasade balkongerGraffitgrå lägenhetsfastighet på två plan med inglasade balkonger

Våra nyproducerade hyreslägenheter i kvarteret Adjutanten 4 ligger centralt på det gamla A7-området i Visby. Här finns nu 48 nya hyreslägenheter i olika storlekar i tvåvåningshus. Samtliga lägenheter är uthyrda.

 

Snabbfakta

Kvarteret består av sex huskroppar med lägenheter i olika storlekar.
 

24 st tvåor (51 m2)
Markplan 6 400 kr/mån. Övre plan 6 300 kr/mån
12 st treor (69 m2)
Markplan 8 340 kr/mån. Övre plan 8 240 kr/mån
12 st fyror (69 m2)
Markplan 8 440 kr/mån. Övre plan 8 340 kr/mån
 
Tvättmaskin, diskmaskin och torktumlare är standard.
Samtliga lägenheter är anpassade för rörelsehindrade.
Värme och vatten ingår i hyran
Ladda ner bofakta i pdf.

Inglasade balkonger och öppen planlösning

I husen finns tvåor, treor och fyror som samtliga har ljus och modern utrustning. Alla har öppen planlösning och inglasade balkonger i söder- eller västläge som ger känslan av ett extra uterum. Lägenheterna på markplan har inglasad uteplats med skjutdörrar. Husen saknar hiss men samtliga lägenheter är anpassade för rörelsehindrade. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare är standard.

Låg driftskostnad och hög miljömedvetenhet

Husen är byggda som smarta lågenergihus, vilket ger låga driftkostnader. Om det behövs extra tillskottsvärme använder vi fjärrvärme från förnybar energi. Solvärmepaneler ger miljövänlig värme till varmvatten.
Konstruktionen och planlösningen är yteffektiv och väl beprövad. Vi använder oss också av gotländska byggföretag och Gotlandstillverkad cement och betong. I vårt bostadsområde finns det också parkeringsplatser med möjlighet för laddning av elbilar..

Naturskönt och centralt område

Området ligger precis intill Krokska dungens mysiga skog och öppna fält. Skolor, butiker och det mesta du behöver ligger på promenadavstånd.

 

LÄGENHETER

TVÅ RUM OCH KÖK – 51 m2

 
 

TRE RUM OCH KÖK – 69 m2

 
 

FYRA RUM OCH KÖK – 69 m2

KVARTERET