Fler frågor?

Sergeanten 5

Nu bygger vi Sergeanten 5 som avslutar vår nybyggnation på gamla A7-området. Kvarteret kommer att bestå av 72 hyreslägenheter i sex trevåningshus med hiss och planerad inflyttning till våren 2019.

Snabbfakta

72 st lägenheter i sex trevåningshus med hiss i ettor, tvåor, treor och fyror.
18 st 1 rok (40 m2) 5957 – 6107 kr/mån.
36 st 2 rok (55 m2) 7636 – 7836 kr/mån.
6 st 3 rok (67 m2) 9168 kr/mån.
12 st 4 rok (72 m2) 9726 – 9976 kr/mån.

Ladda ned bofakta.

 

Tidplan

1 nov 2017 – Första spadtaget
27 sept 2018 – Start intresseanmälan
10 okt 2018 – Stopp intresseanmälan
Feb 2019 – Inflyttning etapp 1
Juni 2019 – Inflyttning etapp 2
 

Tre våningar

Sergeanten 5 består av totalt 72 lägenheter i sex trevåningshus med hiss i ettor, tvåor, treor och fyror. Alla har inglasade balkonger alternativt inglasad uteplats. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare är standard i varje lägenhet.

Miljömedvetenhet

Husen är byggda som smarta lågenergihus med effektivare resursanvändning, vilket ger låga driftkostnader. I vårt nya bostadsområde kommer det även att finnas parkeringsplatser med möjlighet för laddning av elbilar. Värme ingår i hyran. Individuell mätning för varm- och kallvatten debiteras utöver månadshyran.

Naturskönt och centralt område

Kvarteret ligger på Stora Törnekvior, öster om våra tidigare nyproduktioner på A7-området samt nära Krokska dungens mysiga skog och öppna fält. Skolor, förskola, butiker och det mesta du behöver ligger på promenadavstånd.

INTRESSEANMÄLAN

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Steg 1 – intresseanmälan
Under två veckor från och med den 27 september 2018 kan du göra intresseanmälan här på hemsidan genom att logga in på Mina sidor. För att ansöka måste du först vara registrerad i vår bostadskö.
 
Steg 2 – erbjudande
När publiceringstiden stänger den 10 oktober skickar vi erbjudande till flera kunder på samma lägenhet. Lägenheterna fördelas efter kötid och enligt vår hyrespolicy. Om du får flera erbjudanden ber vi dig att fundera över vilken lägenhet du helst vill ha, så att du snabbt kan lämna besked till oss.
 
Steg 3 – svar på erbjudande
På Mina sidor kan du följa hela processen steg för steg, för de lägenheter du anmält intresse för. Du som får erbjudande om lägenhet har 48 timmar på dig att svara ja och det går bra att tacka ja till flera lägenheter. Tänk på att tacka nej om du inte är intresserad.
 
Steg 4 – kontraktsskrivning
Den som tackat ja och har flest ködagar kontaktas av någon av GotlandsHems boförmedlare. Om hyresvillkoren är uppfyllda skrivs hyreskontrakt inom ett par dagar. Bra att tänka på är att du har dina intyg klara innan kontraktskrivning.
 

LÄGENHETER

 

ETT RUM OCH KÖK – 40 m2

 
Planritning 1 rok
 
Rundvandring 1 rok – kommer snart

 

 
 

TVÅ RUM OCH KÖK – 55 m2

 
Planritning 2 rok
 
Rundvandring 2 rok – kommer snart

 

 
 

TRE RUM OCH KÖK – 67 m2

 
Planritning 3 rok

 
Rundvandring 3 rok – kommer snart


 

 
 

FYRA RUM OCH KÖK – 72 m2

 
Planritning 4 rok
 
Rundvandring 3 rok – kommer snart

 
 
 

FASTIGHETERNA

 

Planritning nedre botten - våningsplan 1

Planritning våningsplan 2 och 3

KVARTERET

 

Visa områdesplan

På kartan


Var ligger Sergeanten 5 på kartan?

 

Relaterade frågor

Lägenheterna i båda husen i Adjutanten 1 är rökfria, dessutom på balkongerna, uteplatserna och i gemensamma utrymmen som trapphus och gårdar. Som hyresgäst ansvarar du även för att dina besökare visar hänsyn och följer reglerna.
Ja, det stämmer. I våra nyproduktioner, som exempelvis Adjutanten 1, är det inte tillåtet att hyra ut lägenheten under sommaren. Vill du veta exakt vad som gäller för andrahandsuthyrning och övriga regler kan du kontakta vår uthyrningsservice på telefon 0498 20 39 20.
Ja, parkering finns att hyra.
Cykelparkering med tak finns vid varje hus.
Ja, det finns en laddplats med två uttag.
Ja, alla balkonger och uteplatser är stora och inglasade. På det sättet blir de nästan som ett extrarum under de varma årstiderna.
Finns det någon lekplats?”]Ja, det finns en lekplats i kvarteret.