Fler frågor?

Sergeanten 5

Nu bygger vi Sergeanten 5 som avslutar vår nybyggnation på gamla A7-området. Kvarteret kommer att bestå av 72 hyreslägenheter i sex trevåningshus med hiss och planerad inflyttning till våren 2019.

Tre våningar

Sergeanten 5 består av totalt 72 lägenheter i sex trevåningshus med hiss i ettor, tvåor, treor och fyror. Alla har inglasade balkonger alternativt inglasad uteplats. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare är standard i varje lägenhet.

Miljömedvetenhet

Husen är byggda som smarta lågenergihus med effektivare resursanvändning, vilket ger låga driftkostnader. I vårt nya bostadsområde kommer det även att finnas parkeringsplatser med möjlighet för laddning av elbilar. Värme ingår i hyran. Individuell mätning för varm- och kallvatten debiteras utöver månadshyran.

Naturskönt och centralt område

Kvarteret ligger på Stora Törnekvior, öster om våra tidigare nyproduktioner på A7-området samt nära Krokska dungens mysiga skog och öppna fält. Skolor, förskola, butiker och det mesta du behöver ligger på promenadavstånd.

Snabbfakta

72 lägenheter i sex trevåningshus med hiss.
18 st 1 rok (40 m2) 5957 – 6107 kr/mån.
36 st 2 rok (55 m2) 7636 – 7836 kr/mån.
6 st 3 rok (67 m2) 9168 kr/mån.
12 st 4 rok (72 m2) 9726 – 9976 kr/mån.
Parkering 150 kr/månad
IMD – Individuell mätning av varm- och kallvatten

Ladda ned bofakta.

 

Våra lägenheter

Intresseanmälan öppnar 27 september och stänger 10 oktober.
Se vår lista med lägenheter som du kan ansöka till i Sergeanten 5.
 

Tidplan

1 nov 2017 – Första spadtaget
27 sept 2018 – Start intresseanmälan
10 okt 2018 – Stopp intresseanmälan
Mars 2019 – Inflyttning etapp 1
Juni 2019 – Inflyttning etapp 2
 

INTRESSEANMÄLAN

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Steg 1 – intresseanmälan
Under två veckor från och med den 27 september 2018 kan du göra intresseanmälan här på hemsidan genom att logga in på Mina sidor. För att ansöka måste du först vara registrerad i vår bostadskö. En nyhet är att du anmäler intresse för den storlektyp på lägenhet du är intresserad av. Du kan välja mellan 1 rok, 2 rok, 3 rok eller 4 rok.
 
Steg 2 – erbjudande
När publiceringstiden stänger den 10 oktober börjar vi fördela lägenheterna efter kötid och enligt vår hyrespolicy. Vi ber dig att i ett tidigt skede fundera över vilken lägenhet du helst vill ha.
Gör gärna en turordningslista som du kan utgå ifrån när vi hör av oss. Här på hemsidan kan du löpande se vilka lägenheter som är lediga, reserverade samt uthyrda.
När det blir din tur att välja har du 24 timmar på dig att välja lägenhet, därefter går turen vidare till nästa sökande och du har inte längre möjlighet att få en lägenhet i Sergeanten 5.
 
Steg 3 – Intyg och kontraktsskrivning
Förbered ett nyskrivet intyg som styrker din inkomst samt ta fram kontaktuppgifter till den som kan lämna aktuella boreferenser för dig. Du som inte bor hos oss idag skickar sedan in inkomstintyg och lämnar dina borefrenser till oss. Om du är hyresgäst hos oss idag behövs inte intyg eller referenser. Om hyresvillkoren är uppfyllda skriver vi hyreskontrakt inom ett par dagar.
 

LÄGENHETER

 

ETT RUM OCH KÖK – 40 m2

 
 

TVÅ RUM OCH KÖK – 55 m2

 
 

TRE RUM OCH KÖK – 67 m2

 
 

FYRA RUM OCH KÖK – 72 m2

 
 

FASTIGHETERNA

 

Planritning nedre botten - våningsplan 1

Planritning våningsplan 2 och 3

KVARTERET

 

Visa områdesplan

På kartan


Var ligger Sergeanten 5 på kartan?

 

Relaterade frågor

Lägenheterna i husen i Sergeanten 5 är rökfria, dessutom är det rökfritt på balkongerna, uteplatserna och i gemensamma utrymmen som trapphus och gårdar. Som hyresgäst ansvarar du även för att dina besökare visar hänsyn och följer reglerna.
Ja, det stämmer. I våra nyproduktioner, som exempelvis Sergeanten 5, är det inte tillåtet att hyra ut lägenheten under sommaren. Vill du veta exakt vad som gäller för andrahandsuthyrning och övriga regler kan du kontakta vår uthyrningsservice på telefon 0498 20 39 20.
Ja, parkering finns att hyra för 150 kronor per månad.
Ja, värme ingår i hyran.
Nej, varm- och kallvatten ingår inte i hyran. Vi använder IMD vilket står för Individuell mätning och debitering. Det innebär att vi mäter och debiterar förbrukningen av varm- och kallvatten på lägenhetsnivå. Förutom att kostnaden för respektive hushåll blir rättvis finns där också miljömässiga vinster eftersom individuell mätning ökar medvetenheten och ofta minskar förbrukningen. Läs mer om IMD.
En förväntad förbrukningskostnad som kallas schablonkostnad tas ut vid inflyttning. Om du förbrukar mindre får du tillbaka pengar vid avläsning och om du förbrukar mer tillkommer en kostnad. Du kan alltså själv påverka hur mycket du betalar för varm- och kallvatten. Schablonkostnaderna för varm- och kallvatten ligger för 1 rok 135 kronor (varav 80 varmvatten och 55 kallvatten), 2 rok 185 kronor (varav 110 varmvatten och 75 kallvatten), 3 rok 240 kronor (varav 145 varmvatten och 95 kallvatten), 4 rok 265 kronor (varav 160 varmvatten och 105 kallvatten). Läs mer om IMD.
Cykelparkering med tak finns vid varje hus.
Ja, det finns en laddplats med två uttag.
Ja, alla balkonger och uteplatser är stora och inglasade. På det sättet blir de nästan som ett extrarum under de varma årstiderna.
Ja, det finns två lekplatser i kvarteret.