Fler frågor?

Bli poolare med GotlandsHems fordonspool

10 juli, 2020

Två elbilar och en lådcykel med elmotor står parkerade på gatan

Testa GotlandsHems miljösnälla fordonspool och du kan vinna en Hövding cykelhjälm. Nu finns två elbilar, en elcykel och en lådcykel med elmotor. Poolarna finns parkerade på Ammonitgatan 2 i kvarteret Bläckfisken i Visby.

Fordonspoolen är ett samarbete mellan GotlandsHem och OurGreenCar, som tillhandahåller såväl fordon som bokningssystem, support och service.
– Det här är ett nytt sätt för oss att erbjuda våra hyresgäster tillgång till både elbilar och elcyklar, som kanske till och med på sikt förändrar behovet av att äga en egen bil. Det är ett klimatsmart sätt att förflytta sig helt enkelt, säger Jon Rytterbro, Hållbarhets- och kvalitetsansvarig på GotlandsHem.

Praktiskt att vara poolare

Fordonspoolen gör det möjligt att hyra en elbil eller en elcykel och bara betala för den stund du använder fordonet.
Från och med nu kan du använda fordonspoolen. Bilarna finns parkerade på Ammonitgatan 2. Det finns också två cyklar som du ser i bokningssystemet. De är till för de boende i kvarteret Bläckfisken.

Testa och tävla

Registrera ett konto på gotlandshem.ourgreencar.se, ladda därefter ner appen OurGreenCar och prova cyklar eller bilar till och med 31 augusti för att vara med i utlottningen av en Hövding cykelhjälm (krage med airbag.)

Bli en poolare och få 100 kronor rabatt

Alla som skapar ett konto för fordonspoolen senast 31 augusti får 100 kronor i rabatt på första bokningen av ett fordon.

Samarbete som sköter servicen

Genom samarbetet med OurGreenCar får nu GotlandsHems hyresgäster i norra Visby möjlighet att använda GotlandsHems första fordonspool för hyresgäster. De sköter om service, uthyrning och support av poolarna.
Att dela fordon med andra är ett klimatsmart sätt att förflytta sig och vi hoppas att denna lösning kommer bli en uppskattad service till våra hyresgäster.

Gör så här

• Skapa ett konto på gotlandshem.ourgreencar.se Där kan du också titta på en film och läsa hur det fungerar och ta del av prislista och övrig information.
• Ladda ner appen OurGreenCar
• Boka, öppna och lås fordonen med appen eller det webbaserade bokningssystemet
• Bilarna har egna laddplatser på Ammonitgatan 2. De hämtas och lämnas på samma plats.
• För de boende i Bläckfisken finns elcyklarna i ett eget förråd. Du som bor i kvarteret Bläckfisken låser upp dörren med din nyckeltagg och cyklarna låser du upp med appen.
• Åk dit du vill!

Mer om GotlandsHems poolare

• Fordonen finns parkerade på Ammonitgatan 2 i kvarteret Bläckfisken i Visby.
• Om du behöver hjälp med GotlandsHems Poolare kontakta OurGreenCars support på 010-166 05 55.
Mer information om hur det fungerar och vad det kostar
Skapa ett kostnadsfritt konto för GotlandsHems poolare
GotlandsHems tjänster för fordonsdelning
Laddplatser för egna elbilar hos GotlandsHem

Lådcykel i närbild med bakhjulet i fokus

 
Till nyhetsarkivet