Servicevärd Yvonne håller i en värmefläkt i Fårösund. I bakgrunden syns ett gult lågt hus.
Vi söker Hyresgästsamordnare

GotlandsHem är alla gotlänningars hyresvärd. Vi vill erbjuda våra hyresgäster en trygg och trivsam vardag genom att finnas tillgängliga för dialog och erbjuda möjlighet till inflytande i frågor som påverkar det egna boendet. Nu söker vi dig som vill vara med i arbetet att utveckla GotlandsHem så att både hyresgäster och våra fastigheter mår bra.

Stamspolning. Person sitter framför en diskho i ett kök och tittar på rören.
Stamspolning med start i Roma

Som en del av vårt underhållsarbete genomför vi stamspolning i våra äldre byggnader med start i Roma.

Möjlighet att hyra på korttid i Visby

Vi kommer att utöka möjligheterna att teckna korttidsavtal för bostäder i fastigheter som ska renoveras, rivas eller så småningom användas som evakueringsbostäder.

En vit kopp med röd GotlandsHem logga står på en hyresavi i pappersformat. Pappret ligger på ett vitt bord.
Årets hyresjustering blir 5,6 procent

GotlandsHem och Hyresgästföreningen har nu kommit överens om fördelningen av den hyresjustering som beslutats av Hyresmarknadskommittén. Hyresjusteringen för 2024 är motsvarande 5,6 procent.

En person bär på en flyttkartong.
Har du skrivit hyreskontrakt med oss senaste halvåret?

Vi genomför korrigeringar av fel som inträffat i köregistret för de hyresgäster som skrivit kontrakt med oss under perioden 12 juni 2023 till 3 november 2023.

En kvinna med blå och vitrandig t-shirt plockar med örter i en odlingslåda utomhus.
Var med och påverka utemiljön i ditt kvarter

Är du hyresgäst och skulle vilja göra det extra fint i kvarteret där du bor?

Byggställning med byggkranar och ställningar
Byggställning har blåst omkull i Hemse

Under natten till torsdagen blåste en byggställning omkull på Silvergatan i Hemse. Här renoverar GotlandsHem befintliga bostäder och bygger 16 nya. Inga människor har kommit till skada.

Föreslagen skiss med fågelvy över kvarteret Riggen
Upphandling på gång för projektet i kvarteret Riggen

Nu är all förprojektering klar för projektet Riggen i Visby. Både rivning och återuppbyggnad av kvarteret Riggen kommer att genomföras av samma entreprenör.

En man sitter på huk och kramar en pojke. De är utomhus under ett grönt träd på en grön gräsmatta. I bakgrunden syns ett vitt bostadshus.
Andrahandsuthyrning till Region Gotland i sommar

Du som är hyresgäst hos oss har åter möjlighet att hyra ut din bostad till Region Gotland under perioden 1 maj till 30 september. Möjligheten gäller alla våra bostäder över hela Gotland. Under sommaren finns ett stort behov av boenden för Region Gotlands sommarvikarier som till exempel sjuksköterskor, läkare och hemtjänstpersonal. Vi är glada över att kunna bidra i ett samhällsviktigt uppdrag.

En kvinna med grön tröja sitter i ett kontor framför en dator, hon tittar in i kameran och ler.
Vi söker Ekonomiassistent

Gotlandshem är den största hyresvärden på ön och de närmaste åren kommer vi fortsätta att hålla högt tempo. Nu söker vi dig som har kunskap och erfarenhet av ekonomi och redovisning och som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet med effektivitet, kvalitet och hållbarhet som ledstjärna.