En kvinna sitter vid en dator och skriver på ett tangentbord.
Ledig tjänst hos Kundservice

Vägen in till GotlandsHem är genom vår kundtjänst. Vi vill alltid kunna leverera mycket god service och med ett varmt bemötande. Här kommer du in i bilden. 

Vit skål full med rosa pins som har rött hjärta och texten "hyresrätten".
Vi hyr ut bostäder med korttidsavtal

Nu erbjuder vi bostäder med korttidsavtal till personer i vår ordinarie bostadskö.

Färgglada skyltar på en parkeringsplats som informerar om parkeringsregler.
Enklare att hyra parkering på landsorten

Nu blir det enklare för dig som bor på landsorten att hyra en parkeringsplats. Som hyresgäst hos oss ges du större möjlighet att välja parkering i hela ditt område.

Blond, glad kvinna visar upp foldern som delas ut alla hushåll under beredskapsveckan 2023
Du är en del av Gotlands beredskap

Den 21 september får alla hushåll på Gotland foldern ”Hur förberedd är du vid en kris?” i sin brevlåda. Den är en hjälp för dig när du ska bygga upp din hemberedskap så att du är förberedd om en allvarligare kris skulle inträffa.

En kvinna sitter på en lådcykel och tittar in i kameran. I bakgrunden syns en flagga med reklam för E-Go och en bil från E-Go skymtas också.
GotlandsHem på mobilitetsveckan 2023

Har du hört talas om mobilitetsveckan? Det är ett initiativ från EU för att underlätta och uppmuntra till hållbara resor och transporter. Varje år sker en rad aktiviteter i hela Europa och GotlandsHem deltar i år genom att stolt visa upp vår senaste nybyggnation Signalottan 2. Här sätter vi eget rekord i miljövänliga lösningar.

Ett rosa hus med vita fönsterkarmar, uteplats med träplank. Burspråk med vita fönsterkarmar.
Kommersiella lokaler blir bostäder

Under våren har vi byggt om kommersiella lokaler som stått oanvända till bostäder. Nu är de klara - och så här ser de ut!

En pojke leker i en orange och röd hoppborg.
Du hittar oss på Slite marknad, Hemse marknad och på Gråbodagen

Kom gärna förbi och säg hej! Har du funderingar kring nya "Mina sidor" eller behöver hjälp att hämta upp dina ködagar? Vi finns på plats och svarar på dina frågor om hemsidan.

illustration över en innergård  med lekplats och en luftballong på den blåa himlen
Nu påbörjar vi renoveringsarbetet i Nötskrikan i Hemse

I höst börjar arbetet med att renovera och bygga nytt i kvarteret Nötskrikan 1 i Hemse. Vår ambition är att 16 nya bostäder ska vara klara för inflyttning i slutet av år 2024. Redan nu i augusti påbörjar vi underhållsarbetet.

Röda radhus med vita knutar. Klarblå himmel. Körsbärsträd i förgrunden.
Rivningslov för kvarteret Riggen är godkänt

I maj lämnade vi in ansökan om rivningslov för de 87 bostäderna i kvarteret Riggen. Under torsdagen, 10 augusti, kom besked om att ansökan är beviljad.

En grill står öppen, det ligger korvar som grillas i grillen. I förgrunden syns färdiggrillade korvar och i bakgrunden står en ketchupflaska och en senapsflaska. Det är städdag och korvgrillning.
Välkommen till grillkvällar i augusti i Vitkålen

Under alla onsdagskvällar i augusti ordnas grillkvällar i kvarteret Vitkålen i Bingeby strax utanför Visby.