En maskot i form av en brun häst med vit man och vit mage dansar framför en pool.
19 och 20 juni inviger Russel poolsäsongen på Terra Nova och Melonen

Onsdag 19 juni inviger vi Terra Nova-badet och torsdag 20 juni inviger vi Melonen-badet. Båda dagarna finns vi på plats klockan 14.00 - 16.00 och det kommer att vara en härlig feststämning. Hoppas vi ses där!

Rum i bostad med gult och skadat ytskikt. Bostaden är nikotinskadad.
40 miljoner för renovering av nikotinskadade bostäder

För de senaste tre åren (2021, 2022, 2023) har GotlandsHem haft reparationskostnader för nikotinskadade bostäder som uppgår till cirka 40 miljoner kronor. Därför införs nu rökförbud när en hyresgäst skriver på ett nytt bostadskontrakt. Vi vill också ta ännu hårdare tag mot rökning i sina bostäder.

Polis och person från GotlandsHem tittar på en passage in till ett av GotlandsHems bostadsområden. Runt dem grönskar häckar och buskar. En stor lila syren blommar. Det är sommar och sol.
Trygghetsvandring genomförd i Vargen

22 maj genomförde vi tillsammans med hyresgäster, räddningstjänsten, polisen, Länsstyrelsen och Region Gotland en trygghetsvandring i kvarteret Vargen i Visby.

Person på maskin som på hög höjd tvättar fasaden på ett av GotlandsHems bostadshus.
Påbörjat arbete med fasadtvätt

Under april genomfördes fasadtvätt av bostadshusen på Signalgatan i kvarteret Taptot i södra Visby.

Bild på central gata i Hemse.
Behåll dina ködagar – flytta till Hemse!

Har du varit nyfiken på att bo i (eller på) Hemse men inte tagit steget än? Nu har du möjlighet att hyra en bostad i Hemse samtidigt som du behåller dina ködagar.

En kvinna framför ett radhus bär på två flyttkartonger.
Nya hyresvillkor från maj

Under maj månad implementerar vi nya hyresvillkor för dig som tecknar bostadsavtal med oss. Nu blir det ännu tydligare kring vad som gäller när du bor i någon av våra bostäder. Vi hoppas och tror att det bidrar till ökad trivsel och trygghet i våra kvarter.

Två barn håller hand medan de sitter i famnen på varsin vuxen. De är utomhus.
Välkommen på trygghetsvandring i Vargen

GotlandsHem arbetar för trygga och säkra bostadskvarter där våra hyresgäster ska känna sig trygga i sitt boende. Här är trygghetsvandringar en viktig aktivitet. Under dessa vandringar fångar vi upp förslag på åtgärder för att förbättra trygghetskänslan för boende och de som rör sig i området.

En kvinna med rött hår och svarta glasögon håller en man i handen. Mannen har grå t-shirt och ler
Hyresgästundersökning på gång!

Vi vill veta vad du som hyresgäst tycker om oss och våra tjänster. Nu får du möjlighet att tycka till om din bostad, omgivningen där du bor och vår service genom vår hyresgästundersökning. Undersökningen genomförs i samarbete med AktivBo som skickar ut frågorna i olika omgångar.

En kvinna i svart kavaj ler mot kameran
Camilla – från besiktningsman till affärsutvecklare

Hon har gjort en resa som inspirerar. Det går att ta sig till en plats i yrkeslivet där just dina egenskaper används på bästa sätt. Så här kan det gå till!

Person i vit skjorta och blåa jeans sätter i en grön tallrik i en diskmaskin.
Beställ en diskmaskin hos oss!

UPPDATERING FREDAG 3 MAJ: Vi har fått många frågor kring prismodellen och upplägget och gör därför en halvhalt. Vi kommer erbjuda diskmaskin som tillval, men ser över prismodellen så att den blir tydligare och mer i linje med övriga befintliga och kommande tillval. Vi återkommer när det är klart.