Hoppa till innehåll Fler frågor?

Signallottan 2

GotlandsHems mest miljövänliga kvarter

Digital bild av fyra rum och kök i Signallottan 2Digital bild av fem rum och kök i Signallottan 2

Signallottan 2 består av tre punkthus samt fyra radhuslängor. Totalt finns 62 bostäder i kvarteret, från ettor till femmor. Området är rökfritt och färdigställs under våren 2023.

Kvarteret

Kvarteret Signallottan 2 ligger i A7-området i Visby. Här hittar du ett boende i framkant, där teknik och estetik går hand i hand med miljösmarta lösningar och ljusa och luftiga interiörer. Totalt rymmer kvarteret 62 bostäder, i varierande storlekar från ettor till femmor, inklusive 10 radhusbostäder med fyra respektive fem rum och kök.

De gemensamma tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner som återvinner en del av tvättvattnet, vilket innebär att vi använder mindre energi och vatten.

Husen

Husen är smarta lågenergihus som ger ett behagligt inomhusklimat och som förbrukar få kilowattimmar per år och kvadratmeter. Bostäderna är uppvärmda med fjärrvärme, som ingår i hyran. Individuell mätning av el, varm- och kallvatten gör att du själv kan ha koll på och påverka din förbrukning och månadskostnad.

Punkthus

Bostäderna, från ettorna på 30,8 kvadrat till treorna på 65,5 kvadrat, har ytsmarta och ljusa planlösningar. Varje bostad har ett kallförråd i en separat byggnad på gården. Alla tvåor och treor har balkong, eller uteplats om de ligger i markplan.

Köken är utrustade med induktionshäll och varmluftugn, diskmaskin, kyl och frys. Uttag till bredband finns i alla rum.

Radhus

I de tre radhusen finns bostäder med fyra respektive fem rum och kök i två plan, med sällskapsytor i markplan och sovrum en trappa upp. Alla bostäder har en mindre uteplats på framsidan med grönyta och kallförråd. På baksidan finns en större uteplats.

Köken har diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt kyl och frys. Badrum med dusch och toalett finns både i markplan och på övre plan, där det också finns tvättmaskin och torktumlare. Uttag för bredband finns i alla rum.

Parkering

Hyresgäster i området har möjlighet att hyra parkeringsplats här, det finns två publika laddplatser för elbil med möjlighet till att lägga till fler vid framtida behov.

Intresseanmälan har stängt

Intresseanmälan för bostäder i Signallottan 2 har stängt. Får du erbjudande om en bostad svarar du på det via Mina sidor.

Läs mer om intresseanmälan.

Hyror, planritning och annan information om specifika bostäder hittar du HÄR.

Digitala rundvandringar

Avvikelser i färger och material kan förekomma i bilder och den digitala rundvandringen. Om du behöver hjälp att tolka planritningar är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på telefonnummer 0498 – 20 39 00 eller info@gotlandshem.se.

Ett rum och kök 30,8 kvadrat

Två rum och kök 58,5 kvadrat

Två rum och kök 58,8 kvadrat

Tre rum och kök 64,3 kvadrat

Tre rum och kök 65,5 kvadrat

Fyra rum och kök 92,6 kvadrat

Fem rum och kök 102,7 kvadrat

Våra områden på A7