Fler frågor?

Bovärd och servicevärd

3 april, 2017

Våra glada servicevärdar Daniel, Joel, Robin och Patrik

Under förra året påbörjade vi en organisationsförändring och ett förbättringsarbete som nu börjar ta form. Vi på GotlandsHem har som ambition att bli den bästa hyresvärden för dig och arbetar hela tiden på att kunna erbjuda ännu bättre service.

Kvartersvärd blir bovärd

I dag byter vi namn på din kvartersvärd som istället heter bovärd. Detta för vi för att vi tycker att bovärd är ett mycket bättre namn som fokuserar mer på boendet och på dig som bor hos oss. Det är endast namnet som är nytt och inga andra förändringar är aktuella, vilket betyder att du kan kontakta din bovärd på samma sätt som tidigare.

Nya servicevärdar

Vi inför också fyra nya roller som vi kallar servicevärdar, vilka jobbar sin första dag idag. De kommer framförallt att arbeta med kommunikation, kontakt och service till dig som hyresgäst vid bland annat stamrenoveringar och stora ombyggnationer. Dessutom kommer servicevärdarna att organisera aktiviteter inom boinflytande med hyresgäster och hyresgästförening, samordna för ut- och inflyttning samt arrangera förebyggande trygghetsåtgärder och trivselaktiviteter för de som bor hos oss på GotlandsHem.

Under veckan kommer du som hyresgäst att få information i din brevlåda. Du kan även ladda ner informationen direkt här på hemsidan i pdf-format.

Har du fler frågor eller funderingar får du gärna ställa en fråga i vårt kundforum eller kontakta Kundservice.

Läs mer om våra servicevärdar.

 

Till nyhetsarkivet