Fler frågor?

Erbjudande till ny bostadskö

14 maj, 2018

Bostadsföretaget Kuststaden Projektutveckling AB erbjuder dig som står i GotlandsHems bostadskö, att även registrera dig hos dem, med samma antal ködagar som du har sparat hos oss.

Kuststaden Projektutveckling AB som av GotlandsHem förvärvade Stäven och Bogen 1 har öppnat en ny bostadskö.

Du som står i GotlandsHems bostadskö har nu möjlighet att även registrera dig i deras nya kö, med samma antal dagar som du har sparat hos oss. För att vi ska kunna ge dem dina uppgifter och information om dina sparade ködagar behöver vi ditt samtycke till det senast 31 maj 2018.

– För att GotlandsHem ska kunna överlämna personuppgifter och information om antal sparade ködagar till Kuststaden Projektutveckling AB, behöver vi den bostadssökandes samtycke till att göra det, säger Elisabeth Kalkhäll, vd, GotlandsHem.

Innan du läser vidare är det viktigt att veta att ditt samtycke inte på något sätt påverkar de sparade dagarna du har hos oss på GotlandsHem. Du som står i GotlandsHems bostadskö står kvar även efter ditt samtycke. Du behåller dina ködagar hos GotlandsHem så länge du kontinuerligt loggar in på Mina sidor, minst var 364:e dag.

Observera att det är från och med nu och till och med 31 maj 2018 som du har möjlighet att göra detta samtycke.
Det antal ködagar du har vid sista svarsdatum 31 maj, är det antal dagar som Kuststaden Projektutveckling registrerar. Du vinner alltså inga dagar genom att vänta med att lämna samtycke. Det är bra om du gör ditt samtycke så tidigt som möjligt så att vi hinner hjälpa dig ifall du stöter på problem.

Hur samtycker jag?

   Logga in på Mina sidor.
   Klicka på Sök ledigt.
   I listan över lediga lägenheter finns Bostadskö Kuststaden Projektutveckling.
   Välj det och klicka sedan på Intresseanmäl.
   Klart. Du har nu lämnat ditt samtycke.
 

Vad händer sedan?

Ditt samtycke registreras på Mina sidor. Att samtycket har registrerats ser du i Min intresselista.
Om du inte har möjlighet att logga in själv eller behöver hjälp med något annat är du välkommen till vår kundmottagning som hjälper dig. Ta med din legitimation. Det går även bra att ringa oss på telefonnummer 0498-20 39 00.

Vad innebär mitt samtycke?

När du klickar på Intresseanmäl ger du GotlandsHem samtycke. Det innebär att du godkänner att GotlandsHem skickar uppgifter om dina sparade dagar till Kuststaden Projektutveckling AB. Uppgifterna som lämnas är personnummer, namn, mejladress, telefonnummer och din kötid så att du kan tillgodoräkna dig de dagarna även i Kuststaden Projektutvecklings bostadskö.

Det är viktigt att veta att det här inte påverkar de ködagar du har hos GotlandsHem.

Du har rätt att ta tillbaka ditt samtycke (senast 31 maj). Det gör du i GotlandsHems kundmottagning. Ta med legitimation.

Om du inte står i GotlandsHems bostadskö kan du när som helst registrera dig och börja spara ködagar. Det gör du på vår hemsida eller genom att kontakta vår kundservice.

Den som inte har fyllt 18 år kan inte registrera sig i bostadskön hos Kuststaden Projektutveckling AB. Har du inte fyllt 18 kan du därför inte ge det aktuella samtycket.

Till nyhetsarkivet