Fler frågor?

”Jag älskar att spela hockey”

11 april, 2019

Bob Greenwood Brynolf är 10 år och älskar ishockey. Med hjälp av GotlandsHems ishockeystipendium kan han fortsätta sin dröm om att bli hockeyproffs. Med ny utrustning och Visby Romas sommarhockeyskola, är han ett steg närmare en karriär i NHL.

Ishockeysäsongen är över och Bob tränar teknik hemma på sitt rum. Han har spelat hockey i tre år och behöver en ny utrustning för att kunna fortsätta att träna.

– Jag har spelat i tre år och älskar sporten. Det blir bara roligare och roligare, säger Bob.

GotlandsHem för socialt ansvar

GotlandsHem jobbar för att ta ett socialt ansvar som möjliggör för alla att kunna utvecklas. Det görs genom samarbeten med föreningsliv, nätverk, ungdomsverksamheter, eller andra aktörer som gör nytta för ett framtida Gotland.

– Det skulle vara roligt att kunna vara med i Visby Romas hockeyskola men jag vet inte om vi har råd, säger Bob.

Som en del i ett samarbete med Visby Roma en pott pengar som är sökbara fram till 15 maj. Som hyresgäst hos GotlandsHem har du möjlighet att söka stipendium för något som rör ditt hockeyspelande om du är en kille eller tjej mellan 5-16 år.

Ansökan senast 15 maj

Det maximala beloppet som kan beviljas per hushåll är 1 500 kr/år och kan gå mot kostnaden för Visby Romas sommarhockeyskola 2019, hjälp med ett startpaket om du vill börja spela eller kanske något nytt till din utrustning.

För att ansöka skriver du några rader om vad du ansöker för och vilket belopp det handlar om. Du skickar din ansökan till kansli@visbyroma.se senast 15 maj.

 

Till nyhetsarkivet