Fler frågor?

Siste man in blev en kvinna

12 mars, 2019

Nu är samtliga avtal påskrivna för Sergeanten 5. Sista kontraktet gick till Öllegård Spendler som flyttar in det nya kvarteret på A7 efter fem års kötid och andrahandsboende i flera år.

– Det känns underbart att få mitt eget namn på dörren i en ny och fräsch lägenhet nära natur och Visby centrum, säger Öllegård med ett stort leende på läpparna.

Med det nya kontraktet i handen lämnar Öllegård med lätta steg GotlandsHems kundmottagning där hon har träffat bostadsförmedlare Andrei Liljegren.

– Vi valde att prova en helt ny uthyrningsprocess med Sergeanten 5. Istället för att intresseanmäla varje objekt fick man anmäla sitt intresse för den storlek på bostad man var intresserad av, säger Andrei.

Den nya uthyrningsprocessen innebar en smalare tidsram då man endast hade 24 timmar på sig från att bli erbjuden en bostad till att tacka ja eller nej till den. Det har även varit möjligt att löpande kunna följa vilka bostäder som funnits tillgängliga via vår hemsida.

– På det stora hela har konceptet varit mycket uppskattat och vi hoppas kunna fortsätta i samma anda, dock med några små förbättringar som våra nya Sergeantare hjälper oss att hitta, säger Andrei.

 

 

Till nyhetsarkivet