Fler frågor?

Vi bygger

Visby växer och är i stort behov av nya bostäder. GotlandsHem har som mål att bygga minst 400 nya bostäder inom loppet av en femårsperiod. Här kan du läsa om våra nya bostäder – de som planeras och är under produktion samt de som är färdigbyggda.

KOMMANDE NYA HEM

 

Sergeanten 5

Vi bygger 72 lägenheter i hus på tre våningar och hiss med inflyttningstart under våren 2019. Byggtomten ligger österut i anslutning till Adjutanten 4 på gamla A7-området. Lägenheterna byggs som ettor till fyror på ungefär 40-72 kvadratmeter.

Läs mer
 

Vårt nästa kvarter

Vi vill få reda på dina tankar och idéer kring utformningen av GotlandsHems nästa bostadsområde mellan Pilhagen och Furulund. För nu när det är dags att börja planera för ett nytt bostadsområde vill vi mer än att bara bygga nytt. Vi vill bygga riktigt bra också.

Läs mer
 

NYA HEM

 

Adjutanten 1

Vi bygger 60 nya hyreslägenheter i två rökfria stjärnhus på fyra respektive sex våningar. Den första inflyttningsetappen börjar den 1 februari 2018. Intresseanmälan startar den 24 augusti 2017 och stänger 6 september.

Läs mer
 

Adjutanten 4

 
Kvarteret Adjutanten 4 är beläget på A7-området i Visby och består av totalt 48 lägenheter i tvåvåningshus. I husen finns tvåor, treor och fyror som har ljus och modern inredning. Samtliga lägenheter är uthyrda.
 
Läs mer
 

Adjutanten 3

9270_00010  
Kvarteret Adjutanten 3 ligger vid det gamla A7-området och består av tre stjärnformade hus med totalt 84 hyreslägenheter. Ett av husen har sex våningar, de andra två är fyravåningshus. Samtliga lägenheter är uthyrda.
 
Läs mer