Fler frågor?

Vi bygger

Visby växer och är i stort behov av nya bostäder. GotlandsHem har som mål att bygga minst 400 nya bostäder inom loppet av en femårsperiod. Här kan du läsa om våra nya bostäder – de som planeras och är under produktion samt de som är färdigbyggda.

KOMMANDE NYA HEM

 

Nya bostäder i Östertull

Vit fastighetsbyggnad på kullerstensgata

Vi bygger om en befintlig lokal i Visby innerstad till tre nya hyresrätter. Ombyggnationen pågår under 2020 och beräknas vara klar till slutet av året.

Läs mer om de nya bostäderna i Östertull
 

Gråbo Furulund

Nu jobbar vi med utformningen av GotlandsHems nästa bostadsområde mellan Pilhagen och Furulund. Tillsammans med boende har vi skapat en vision för det framtida bostadsområdet.

Läs mer om Gråbo Furulund
 

NYA HEM

 

Bläckfisken 3

Kvarteret Bläckfisken 3 ligger i norra Visby där en ny stadsdel växer fram. Det består av tre trevåningshus med totalt 36 hyreslägenheter, i varierande storlekar från ettor till fyror. Husen påminner om Sergeanten 5 i södra Visby men med vanliga balkonger utan inglasning och fler antal loftgångar.
Läs mer om Bläckfisken

 

Sergeanten 5

Sergeanten 5 stod byggklart i juni 2019 med 72 lägenheter i hus på tre våningar och hiss. Kvareteret ligger österut i anslutning till Adjutanten 4 på gamla A7-området.

Läs mer om Sergeanten 5