Fler frågor?

Vi bygger

Visby växer och är i stort behov av nya bostäder. GotlandsHem har som mål att bygga minst 400 nya bostäder inom loppet av en femårsperiod. Här kan du läsa om våra nya bostäder – de som planeras och är under produktion samt de som är färdigbyggda.

KOMMANDE NYA HEM

 

Bläckfisken 3

Vi bygger kvarteret Bläckfisken 3 i norra Visby där en ny stadsdel växer fram. Här blir det tre trevåningshus med totalt 36 hyreslägenheter, i varierande storlekar från ettor till fyror. Husen påminner om Sergeanten 5 i södra Visby men med vanliga balkonger utan inglasning och fler antal loftgångar.
Läs mer om Bläckfisken

 

Gråbo Furulund

Nu jobbar vi med utformningen av GotlandsHems nästa bostadsområde mellan Pilhagen och Furulund. Tillsammans med boende har vi skapat en vision för det framtida bostadsområdet.

Läs mer om Gråbo Furulund
 

NYA HEM

 

Sergeanten 5

Sergeanten 5 stod byggklart i juni 2019 med 72 lägenheter i hus på tre våningar och hiss. Kvareteret ligger österut i anslutning till Adjutanten 4 på gamla A7-området.

Läs mer om Sergeanten 5
 

Adjutanten 1

Fastighetsfasad Adjutanten 1

Kvarteret Adjutanten 1 ligger på gamla A7-området och består av 60 hyreslägenheter i två rökfria stjärnhus på fyra respektive sex våningar. Alla lägenheter är uthyrda.

Läs mer om Adjutanten 1
 

Adjutanten 4

 
Kvarteret Adjutanten 4 är beläget på A7-området i Visby och består av totalt 48 lägenheter i tvåvåningshus. I husen finns tvåor, treor och fyror som har ljus och modern inredning. Samtliga lägenheter är uthyrda.
 
Läs mer om Adjutanten 4
 

Adjutanten 3

9270_00010  
Kvarteret Adjutanten 3 ligger vid det gamla A7-området och består av tre stjärnformade hus med totalt 84 hyreslägenheter. Ett av husen har sex våningar, de andra två är fyravåningshus. Samtliga lägenheter är uthyrda.
 
Läs mer om Adjutanten 3